Nha Trang (d.10.01.10 - 08.02.10)

NHA TRANG (10 januar - 18 januar)

Her den foerste uge i Nha Trang har ikke vaert saa vild. Vi traengte allesammen til at slappe af ovenpaa alle oplevelserne i Ho Chi Minh. Vi er begyndt paa undervisningen i personlig udvikling og kommunikation, set stranden, fundet de gode stede og spise og studeret nattelivet, som minder en del om Sunny Beach, saa ingen klager der :P Vi har dog ogsaa lavet lidt andet som faaet massage, ordnet negle og vaeret i mudderbad :D


Paa de foerste billeder, er vi igang med yoga'en, det nu meget godt at starte dagen med, man bliver helt klar og frisk af en halv times yoga. Det sidste billed er der hvor vi har undervisning.

Lidt billeder hvor vi er ude at spise :D

Her vi ude og spise paa to rigtig gode restauranter ( same samen but different, hedder den ene og den anden kan jeg ikke huske :) )


Efter maden gik vi ned paa den lokale back packer bar og fik en BUCKET og drinks :D
FREDAG d.15.01.10 - PUB CRAWL i Nha Trang City
Aftenen startede paa vores egen tagterrasse, hvor vi fik pizza. Saa gik turen videre til Sailing Club, det var veldig hyggelig. Derefter gik vi paa Crazy Kim hvor vi dansede paa baren og drak masser af Buckets ( 1/2 sprut og 1/2 read bull). Efter Crazy Kim gik vi paa Why Not Bar, det var der vi blev resten af natten, det var skide skaegt og vi dansede, sang og drak hele natten!!
Her er lidt billeder fra turen:

Her hygger vi allesammen med drukspil og det naeste danser vi i baren paa Crazy Kim og det var Crazy :D


Umm jeg elsker BUCKET :D det slaar :P og Camilla kan ogsaa godt lide dem :D

Soendag skulle vi tidlig op og ud at snorkle, det var ret spaendende, men tror aldrig jeg bliver vild med det, det var lidt skraemende.

Her er vi paa vej ud til det sted hvor vi skal snorkle, og det naeste billede har jeg endelig faaet kaempet mig ned i den lille minni vaaddragt, som vi skulle i..
MANDAG d. 18.01.10, mudderbad efter undervisning
Vi var 8 piger der tog en tur i mudderbad, og det var bare vildt hyggeligt, mudderet var godt nok lidt tyndt og groent, men det skulle vaere veldig sundt for huden, saa vi smurte os godt ind i skidet :D

Her sidder vi i det dejlige mudder (f.h Helle, June, Camilla, Kim, Katrine, Line, Josephine, og jeg selv tilsidst)

Lidt billeder fra stranden og det daarlige vejr vi har haft de sidste par dage.

Laekker strand med mega boelger :D
Her er lidt af det daarlige vejr vi har haft, det ikke saa sjovt, men det gaar nu nok med lidt vand, som i kan se er der kun vand til anklerne paa fortorvet :D

0 kommentarer:

Send en kommentar