3 DAG I HO CHI MINH CITY (d.5.1.2010)
Så stod morgenmaden på suppe med nudler og oksekød, ikke lige det jeg forbinder med morgenmad, men det skulle da prøves og det smagte faktisk helt godt, man skulle bare tænke på at det var middagsmad ;). Det var på en af de lokale spiseteder og de lokale folk påstår at Bill Clintion også har spist morgenma der, men men man skal vidst ikke tro på alt de siger :D
Efter morgenmaden tog vi på city tour i Ho Chi Minh, det foregik i cykel taxa'er, hvilket jeg tror er livsfarligt!! De kører som sindssyge og de er total ligeglade med om der rødt eller grønt i lyskrydsene, det bare over for fulde gardiner, ud foran busser, biler og scooter. Var godt nok lidt nervøs, men jeg overlevede og det gjoder resten af holdet også. Vi blev sat af i China Town af hvor vi skulle se et Taoiskisk tempel, det var nu meget flot og spændende at høre om. Det var meget specielt og farverigt.
her sidder jeg i en cykel taxa (: Man holder meget tæt, når de endelig stopper!

Her kan i se hvordan de holder på kryds og tværs i lyskrydsene.
Her står jeg foran indgangen til Templet som vi så i China Town og et billde inde fra templet.
Herefter tog vi ud til krigs museet i saigon, hvor vi så og læste om alle de ødelæggelser der var under Vietnam kriger (The USA War, det siger de i Vietnam) Her var der også lavet en kopi af et fængsel, som fjenderne til Vietnam brugte til at holde dem fanget i og til tortur. det var lidt klamt !!
Her ses det hvordan de blev holdt fanget, og jeg ved siden af der hvor de halshyggede fanger.
Efter dette tog vi ud på en båd og spiste middagsmad, umm det var lækkert, man skal lige venne sig til maden og derefter er det guf :P mens vi spiste, blev vi sejlet rundt op Saigon floden. Det var meget hyggeligt og vi havde en god udsigt.
Efter middagsmaden, skúlle vi op og se et stort palads (Reunification Palace) her mødtes ministere engang og lavede genforeninger. Vi havde lidt travlet og så det ikke helt ordenligt, men meget flot (:
Til sidst sluttede vi af med at tage op på 33 etage i Saigon Trade, hold op en udsigt der var, man kunne se hele Ho Chi Minh City, det var bare mega flot, samtidig med fik vi en drink og nød udsigten :)

0 kommentarer:

Send en kommentar