Hanoi, Cat Ba Island og Halong Bay (21. feb - 28. feb)

Hanoi
I Hanoi Har vi ikke været så meget, selv om at det er en meget stor by, det er jo hovedstaden i Vietnam. I Hanoi har vi set en masse pagoder, som jeg har lagt billeder op af og så var vi inde og se et water puppet show, det var veldig sjovt, men man forstod ikke så meget af handlingen da det var på vietnamesisk.. Der kunne vi alligevel ikke følge med til. Vi var også ude og se et museum, men der måtte vi ikke tage billeder inde. Den første dag var vi på en City tour, der så vi en del
Der kommer kun lige nogle få billeder op fra Hanoi og det vi har set, da jeg er lidt i tidspres lige nu, for vi skal rejse videre til Australien.
Her den sidste dag vi var i Hanoi var vi ude og se det sted hvor Ho Chi Minh ligger balsameret (klamt), men alligevel meget spændende, der måtte vi desværre ikke havde kamera med ind, man måtte knap nok trække vejret da man gik rund om hans kiste, da han er meget hellelig for vietnameserne.


Her er vi inder og se water puppets show, det er godt nok ikke så nemt at se, men når jeg kommer hjem har jeg en bedre film og billeder. Det andet billed er Helle og Jeg ved en pagode, som lå ude på en ø i en sø i Hanoi. Denne pagode er en af de få som kombiner forskellige religioner. Det var Confucianisne, taoismen og buddhisme.
Her klapper jeg en skilpade ( skilpaden er det dyr som symboliser langt liv og det er også den der bære jorderen, mener vietnameserne) Denne var inde på et gammelt universitet og der var skrevet alle navnene på de som havde et godt gennemsnit på rygge af den.

Bare lige for sjov, her er Kims og min udsigt fra vores hotel værelse på 10 etage :D Skøn..


Her er der et billed af hele grupper Team Pink Helmet foran den bygning hvor Ho Chi Minh ligger begravet. Og det andet billed er af det mindste tempel der er i Vietnam, som var lige ved siden af Ho Chi Minhs gravplads.

Cat Ba Island & Halong Bay ( 23. feb - 27.feb)
Mens vi var i Hanoi skulle vi ud og besøge Halong Bay bugten, det var så skide flot og det var så lækkert at bo ude på båden, bare ligge og sole sig på dækket :D super lækkert og vi besøgte en lille strand, som var super lækker. Vi var også inde og se en lille grotte eller nærmere en lille bugt, hvor man skulle sejle ind under et bjerg for at komme der ind. Det var meget flot og hyggeligt.
Vi boede også to nætter på Cat Ba Island, en ø der ligger i Halong Bay. Her var vi ude og klatre i national parken, det var så et bjerg og da vi endelig efter mange skrid og fald nåede toppen, var der så diset at vi ikke kunne se noget alligevel. Mens vi så står på toppen, kommer der en anden gruppe på ca. 40 mennesker op og skal være på det sammen lille sted og der var virkelig ikke meget plads på toppen og vejen ned var også meget smal, men vi kom da sikkert ned og alle hele.
Oppe på det lille bjerg, jeg ved ikke om i kan fornemme hvor tæt vi står og det altså ikke vildt sjovt, for det var skide glat og der var kun en vej ned og det var at komme forbi alle de andre og det var vådt og meget glat.

Her er vi kommet ud på den lille skønne ø, som vi gjorde ophold ved, der var virkelig lækkert.


Dette var de to både vi boede på, de var hægtet sammen så vi kunne hoppe fra båd til båd mens vi sejlede, det var bare hygge..


Her ligger vi stille for at bade lidt, vi sprang ud fra dækket, det var vildt fedt, men vandet var meget koldt.


Her ligger Helle og jeg og tager sol efter badning og vi skulle sejle videre, det var skønt (: Dejligt varmt og det gav også en dejlig farve..


Her er lige et billed af udsigten fra båden, umm..


Dette var vores kahytter på båden. Jeg boede sammen med Anne, hun kommer fra Hobro. Hun er også rigtig sød.

Næste gang jeg skriver her på bloggen bliver det fra AUSTRALIEN.. We like :D See you...

0 kommentarer:

Send en kommentar